Houten pennen voor bedrijven

Wil je een houten pen graveren of een Merk pen kopen voor een zakelijke relatie? Een pen is praktisch, en door er een persoonlijke twist aan te geven kun je je zakenrelatie verrassen. Het is dan ook geen grote verrassing dat een gegraveerde pen nog altijd het populairste relatiegeschenk is, ondanks dat we steeds meer online leven. Een pen komt altijd van pas en ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt zelf een pen uitkiezen voor je relatie voor je hem laat graveren. Lees er in deze blog alles over!

Soorten pennen

Er zijn allerlei soorten pennen op de markt die je als relatiegeschenk kunt geven, zoals een simpele houten balpen of juist de klassieke, dikke vulpen. Daarnaast kun je Mont Blanc balpennen kopen. Deze pennen zijn chique en van hoge kwaliteit. Mont Blanc is een gerenommeerd merk onder penliefhebbers in zowel Nederland als België. Met een pennenbak eromheen geef je je relatie een echt luxe cadeau. Je kunt deze pennen laten bedrukken, maar je kunt ze ook onbedrukt houden. De meeste soorten pennen zijn ook nog eens van duurzame materialen gemaakt, wat een relatie ook kan waarderen.

Houten balpennen

Een balpen van hout is het perfecte relatiegeschenk voor de meeste zakelijke relaties. Het voordeel van een houten balpen is dat hij prettig aanvoelt, redelijk duurzaam is en gewaardeerd wordt door de ontvanger. Houten pennen schrijven erg fijn, omdat plastic pennen ribbels hebben en niet altijd een fijne grip hebben. Je zou je zakelijke relatie bijvoorbeeld een 2-delige bamboe pennenset kunnen geven. Deze wordt verpakt in een kartonnen doos met bamboe print, zodat je het als een echt cadeautje kunt geven. Een andere optie is een 2-delige schrijfset met een balpen van beukenhout en een vulpotlood. Deze set is ook netjes verpakt in een bijpassend doosje.

Graveren of toch bedrukken?

Of je de pen liever laat graveren of bedrukken hangt af van verschillende factoren. Denk aan budget en wat je met het geschenk wilt uitstralen. Een pen graveren komt eleganter over, maar het nadeel eraan is dat het een stuk prijziger is. Als je grotere aantallen pennen wilt laten graveren, dan duurt het langer voor ze geleverd kunnen worden. Een pen graveren is namelijk een complex proces.

Kleurgebruik bij bedrukte pennen

Bij een pen graveren is het kleurgebruik iets beperkter dan bij een bedrukte pen. Als de pen op een delicate manier gegraveerd is, slijt de gravering sneller. Bij een houten pen is graveren echter iets wat je niet mag onderschatten. Hierbij blijft een diepe gravure veel langer leesbaar dan een gedrukte boodschap. Houtbedrukking slijt namelijk veel sneller.

Welke soort hout kies ik?

De soort hout die je kiest heeft veel invloed op hoe de ontvanger met de pen omgaat. Met een mooi design van gecertificeerd hout ben je ervan verzekerd dat de relatie er zuinig op zal zijn. Hij zal dan eerder geneigd zijn om er een nieuwe stift in te doen. Op deze manier gaat de pen nog langer mee! Kortom, een gegraveerde pen van hout is een duurzame manier om een fantastisch relatiecadeau te geven.