In the picture: bedrukte tape

Als bedrijf met een goed product op de markt komen is één ding, maar hoe kun je je eigen stempel drukken in een wereld vol concurrenten? Dit is het ontstaan van bedrukte tape. Je product afleveren bij de klant met een extra toegevoegde waarde speelt hierbij een grote rol.

Professioneel

Een bedrijf wilt een goede indruk achterlaten op de consument. Hiervoor moet niet alleen het product in orde zijn, maar ook de totale verpakking van het plaatje. Door de tape te bedrukken, gaan mensen direct een naam kunnen plakken op de maker van het product. De klant gaat je zien als serieuze producent, want je hebt tijd gestoken in het hele proces van het product. Deze tape zou zorgen voor de finishing touch. Het zijn die kleine details die het verschil maken voor de consument.

Wie wilt er nu niet als goed draaiend bedrijf de nadruk leggen op hun naam of logo?

Originaliteit

Tape bedrukken, het wordt een nieuwe hype in de toekomst. Als de consument een pakket ingepakt ziet met plakband of met een bedrukte tape, is de keuze snel gemaakt welke ze gaan kopen. Laat je naam van je bedrijf op de tape zetten en niemand zal het vergeten. Nog een andere hardere binnenkomer is een pakkende slogan of je logo. Zo gaat de klant jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Er zijn oneindig veel soorten tape beschikbaar. Een sierlijk lettertype of juist drukletters, jij maakt de keuze. Je kiest zelf hoe origineel jouw bedrijf uit de hoek kan komen, om hierbij een plek op de markt te veroveren.

Tape kopen

Het is heel gemakkelijk om je eigen tape te ontwerpen. Kijk op de site Tapeprint.eu en zij helpen je verder. Zij ondersteunen je stap voor stap om zo je eigen tape te creëren. Een specifieke kleur tape of letters, niets is te veel gevraagd. De lengte van je tape kan je afstemmen, zo heb je nooit teveel overschot. Wil je geldverspilling vermijden dan kan je je best laten adviseren door deze professionals. Zelf ontworpen tape lijkt me dan ook een ideale aankoop om je product dat kleine extraatje te bezorgen.