joystick, console, video games-1216816.jpg

Leuke mobiele games

Als je op zoek bent naar een mobiele gamedownload, zul je merken dat er voor elk echt juweeltje op de markt een zee van titels zal zijn die snel van je apparaat worden gewist. Hoewel je soms geluk hebt en de fout alleen een gratis mobiel spel is, zijn er enkele betaalde downloads die meer tijd in de ontwikkelingsfasen hadden moeten besteden. Op deze lijst vind je de beste mobiele games die momenteel beschikbaar zijn

Elke best-of-lijst zal subjectief zijn en u moet hier rekening mee houden. Bovendien moeten gamers die gewend zijn om op krachtige computers en consoles te spelen er rekening mee houden dat mobiele apparaten zijn ontworpen voor kleine schermen, op systemen met minimale middelen en terwijl een titel op tal van websites misschien wel de beste browsergame van het jaar was. , heeft de mobiele browsergame mogelijk een andere ervaring opgeleverd. Deze lijst wordt in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Angry Birds Star Wars

Terwijl Rovio eerder dit jaar hun ruimtebrowserspel uitbracht, maakte de fysica van dat spel in combinatie met het Star Wars-thema dit onmiskenbaar een opwindende titel.

Je hebt niet alleen de personages uit de populaire sci-fi-franchise, maar je voegt dezelfde vogels toe uit Rovio’s productlijn. Het verschil is dat elk personage, inclusief de rode vogel, unieke bewegingen heeft gekregen die in lijn zijn met de personages uit de films.

Dit hielp om deze titel fris te maken en het mogelijk te maken om op te vallen in een zee van eindeloze klonen, terwijl het terugvecht tegen een franchise die lang in de tand begon te zitten.

Angry Birds: Star Wars is beschikbaar als gratis mobiele game of als betaalde download.

Helden van orde en chaos

Dit realtime strategiespel dat via een netwerk wordt gespeeld, biedt de unieke RPG-browsergame-ervaring waar spelers naar op zoek zijn. Met een selectie van gratis en betaalde karakters, dus kies uit, er zal genoeg zijn om je bezig te houden. Plan gewoon om behoorlijk wat tijd aan het spel te besteden, aangezien spelers merken dat standaard speurtochten minimaal een uur speeltijd nodig hebben om te voltooien.

Heroes of Order en Chaos hebben met succes hun traditionele pc-game overgenomen en een authentieke ervaring geboden waarmee degenen die onderweg zijn ten volle kunnen genieten van deze nieuwe versie als een handheld gaming-onderneming.

IO Games

Ik ben ook helemaal verslaafd aan de laatste IO games. Mijn favoriete games is Diep IO. De kan je hier spelen

Rayman Jungle Run

Als je naar een lijst met gratis mobiele game-opties kijkt, zul je nogal wat runner-games in de lijst opmerken. Maar hoewel er honderden varianten van deze spellen zijn die je moet vermijden, is Rayman Jungle Run anders. Terwijl je nog steeds het springen, opladen, glijden en zijwaarts stappen van deze spellen hebt, voeg je in dit spel niveauprogressie en de mogelijkheid toe om te vliegen en te slaan. Als extra bonus heb je ook de karakters van de populaire franchise om van te genieten. Dit zorgt voor behoorlijk wat spel en zal een van de beste opties zijn die je hebt voor je mobiele apparaat.

Hoewel het de runner-franchise niet revolutioneert en naar een nieuw niveau tilt, voegt het onderweg wel het vertrouwde comfort van een populair gamepersonage toe aan je apparaten.