Maak je reclame zichtbaar met display materialen

Er zijn verschillende manieren om reclame te maken. Je kent de stoepborden in winkelstraten wel waar reclame wordt gemaakt voor de winkels in de winkelstraat. Of reclamepanelen bij een bushalte die om de aantal seconden een andere reclame tonen. Het is de ideale manier voor bedrijven om een grote groep mensen te bereiken.

Informatievitrines

Een andere manier van reclame maken zie je in de vorm van menukaarten die restaurants voor hun terras zetten. Zo hoef je het restaurant niet binnen te stappen om te kijken of de gerechten en de prijzen je aanspreken. Doordat deze vitrines volledig zijn afgesloten, zijn ze waterdicht waardoor de papieren of affiches niet nat kunnen worden.

Ook mogelijkheden voor binnen

Bij display materialen online vind je ook verschillende mogelijkheden om informatie te tonen aan de hand van een whiteboard. Een voordeel hiervan is dat je zowel papieren kan ophangen met magneten als dingen kan opschrijven met een stift. Werk je graag met krijt? Dan zijn er ook verschillende soorten krijtborden waar je alles op kan noteren. Dit kan ook handig zijn als speelgoed wanneer je kleinere kinderen hebt.

Verschillende vormen en maten

Of je nu displaymateriaal zoekt voor binnen of buiten, er zijn enorm veel mogelijkheden. Je hebt kleine displays die even groot zijn als een A4 papier, maar je hebt ook de optie om een display te kopen van 90 centimeter op 120 cm. Bij aankoop van stoepborden moet je kijken naar de waterdichtheid. Er bestaan namelijk ook stoepborden die enkel binnen gebruikt kunnen worden omdat ze niet waterdicht zijn en omdat ze ook niet zwaar genoeg zijn om krachtige windstoten te weerstaan.