Onafhankelijke Bitvavo review

Wanneer je wilt gaan investeren in Bitcoin of andere cryptocurrency dan kom je al gauw uit bij online exchanges. Hiervan zijn er heel veel, de ene net wat beter, betrouwbaarder of populairder dan de ander. Wanneer we het over een goede, betrouwbare én populaire exchange hebben, dan hebben we het al gauw over Bitvavo. Je hebt er vast wel eens over gehoord. Bitvavo is dan ook één van de grootste online exchanges in Nederland. Ben je van plan te gaan traden op Bitvavo, maar ben je op zoek naar een onafhankelijke review? In deze Bitvavo review vind je al je vragen over Bitvavo!

Wat is Bitvavo?

Maar eerst, wat is Bitvavo nu precies? Wat doen ze? Sinds wanneer bestaan ze? We geven antwoord op deze vragen. We kunnen rustig zeggen dat Bitvavo met ongeveer 700.000 Nederlandse gebruikers één van de grootste online exchanges is van Nederland. Het bijzondere aan Bitvavo is dat ze pas sinds 2018 bestaan, toch hebben ze aardig grote stappen kunnen maken in deze jaren. Tegenwoordig is Bitvavo al actief in 24 landen en bieden ze meer dan 50 verschillende cryptocurrency aan!

Waarom Bitvavo en waarom niet?

Bitvavo is dus een populaire optie, maar waarom zou je nu wel of niet kiezen voor Bitvavo? Dan gaan we je uitleggen aan de hand van wat belangrijke voordelen en nadelen. Eerst de voordelen:

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Lage trasactie kosten
  • Nederlands bedrijf
  • Goede app

Uiteraard kennen ze ook nadelen. Zo is het aanbod relatief beperkt en is telefonisch contact niet mogelijk.

Andere crypto exchanges

Naast Bitvavo zijn er natuurlijk onwijs veel andere cryptocurrency die zeker de moeite waard zijn om te proberen. Zo heb je Binance of bijvoorbeeld Litebit die in Nederland ook aardig groot zijn. Ben je benieuwd naar Binance? Lees dan meer over deze exchange in onze Binance review: https://www.descrypted.com/binance-review/