SEO analyse van je website opvragen

Wil je ook hoger komen in Google met je website of webshop? Vraag dan nu een analyse aan zodat je weet op welke punten je de website kan verbeteren of website doelgerichter maken. Je kan nu een SEO scan laten uitvoeren. Dit kan uit een aantal onderdelen bestaan. Je kan de techniek van je website verbeteren, backlinks verzamelen om je autoriteit te verhogen en content toevoegen om je website verder uit te breiden. Wij geven je een growth marketing strategie om nog verder te groeien. Deze onderdelen van zoekmachine optimalisatie zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekresultaten.

Onpage analyse

Het eerste waar naar gekeken moet worden om je website optimaliseren voor de zoekmachines is de technische optimalisatie. Is de techniek van je website goed ingericht? Dan kunnen de zoekmachines je website beter uit lezen. Ook de content is erg belangrijk. Zorg voor kwalitatieve en unieke content om je website beter vindbaar te maken. Dankzij deze content, zowel tekst als beeld, kunnen zoekmachines begrijpen waar de pagina over gaat.

Offpage linkbuilding

Linkbuilding bevat het plaatsen van kwalitatieve backlinks naar je website om de autoriteit te verhogen. Deze linkjes naar je website zien zoekmachines als positieve stemmen. Hoe meer positieve stemmen je hebt, en hoe kwalitatiever deze zijn, hoe hoger de autoriteit van je website wordt. Deze autoriteit heeft indirect weer invloed op je rankings in de zoekmachine.

Zoekmachine optimalisatie specialisten

Wil je direct aan de slag met het optimaliseren van je website voor de zoekmachines? Dit kan je een hoop meer organische bezoekers opleveren. Wij hebben de juiste specialisten in huis die de techniek van je website kunnen verbeteren en ook aan de slag kunnen met de linkbuilding.