Starten met een nieuwe zaak? Daar hoort een website bij!

Heeft er altijd al ondernemersbloed door je lichaam gestroomd? Heb je eindelijk de stap gezet om een nieuwe zaak te beginnen? Dan weet je ondertussen ook dat er heel wat bij komt kijken. Niet alleen komt er heel wat administratie bij kijken, je moet ook reclame voeren. En hoe kan dat beter dan met een prachtige website?

Een website laten maken

Het is niet omdat je een ondernemer in hart en nieren bent, dat je ook capabel bent om een klantvriendelijke en goede website te maken. En dat is toch wel een van de uithangborden van je zaak, dus deze moet gewoon goed zijn. Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen en kan je voor een website laten maken beroep doen op een gespecialiseerd bedrijf. Op die manier ben je zeker van een gespecialiseerde en veilige website in WordPress. Je mag zelf je wensen doorgeven en wat je graag wel of niet wilt. Alles gebeurt in overleg om de perfecte website voor jouw zaak te maken. 

Waarom website laten maken? 

Op die vraag zijn er verschillende antwoorden. Niet alleen omdat je zelf niet over de skills beschikt om zelf een website maken, ook omdat er heel wat voordelen aan verbonden zijn. Wanneer je de website bij Web-en-design.nl laat maken, heb je meteen ook inzicht in bezoekersresultaten. Jouw WordPress wordt gekoppeld aan Google Analytics. Hierdoor weet je meteen hoeveel bezoekers je hebt en waar deze vandaan komen. Bovendien is de website helemaal klaar om promo mee te maken. Je kan hem koppelen aan allerlei verschillende advertentiekanalen. En misschien nog wel het belangrijkste: er wordt gezorgd dat jouw website zeer goed vindbaar is voor jouw doelpubliek! 

Wat kost een website laten maken? 

Uiteraard kost een website laten maken geld, voor niets gaat de zon op. Hoeveel dit echter is, hangt af van welke formule je neemt. Zo heb je 3 verschillende formules: Power, Premium en Perfect. Het is aan jou om te bekijken wat je allemaal wenst en welke formule jij wilt. De kosten hiervoor lopen op van 650 euro tot 1950 euro. Aan jou om te beslissen hoeveel je over hebt voor een geweldige website met alles erop en eraan!