Twitter haalt uit naar Viaplay tijdens eerste vrije training: “Nu al bedroevend”

Viaplay, de nieuwe rechtenhouder van de Formule 1 in Nederland, heeft nog geen sterke indruk achtergelaten bij Twitterend Nederland. De Zweedse aanbieder maakte zojuist haar officiële debuut met de opening van het allereerste raceweekend van het 2022-seizoen, maar de uitzending en de verslaggeving omtrent de eerste vrije training in Bahrein krijgen veel kritiek.

Viaplay nam voor dit Formule 1-seizoen de uitzendrechten over van Ziggo en sloeg daarbij ook een geheel andere weg in. De complete programmering ging op de schop en ook de bekende commentatoren, Jack Plooij en Olav Mol, werden vervangen. Tijdens de testdagen in Bahrein deed Viaplay al live verslag van de actie op de baan en konden ze vast warmdraaien, maar tijdens hun officiële debuut – zojuist bij de start van de eerste vrije training in Bahrein – blijft het kritiek regenen. Mensen klagen met een Viaplay abonnement massaal over het geluid, de beeldkwaliteit en de commentatoren. Onderstaand hebben we een aantal kritische berichten op een rij gezet.

Bron: https://www.gpfans.com/nl/f1-nieuws/77965/twitter-haalt-uit-naar-viaplay-tijdens-eerste-vrije-training-nu-al-bedroevend/